Ranch Dressing

Ranch Dressing
Ranch Dressing ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 5 porții cu 316 calorii, 1g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză, zară, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ranch Dressing, Ranch Dressing, și Ranch Dressing.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul și sarea într-o pastă cu partea cuțitului unui bucătar. Într-un castron mediu, amestecați usturoiul, maioneza, 1/4 cană de zară, pătrunjelul, arpagicul, scallionul, oțetul și piperul după gust. Dacă sosul este foarte gros, subțiați pansamentul cu câteva linguri mai mult din zară. A se utiliza imediat sau a se păstra acoperit, la frigider, până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista