Ramos Gin Fizz Jeleu Fotografii
Ramos Gin Fizz Jelly Shots ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 54. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 36 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, apă de floare de portocal, gin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ramos Gin Fizz, Ramos Gin Fizz, și Ramos Gin Fizz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă siropul simplu și apa de floare de portocal într-o cratiță medie și se presară gelatina uniform pe suprafață.
Lăsați să stea netulburat până când gelatina se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Așezați tigaia la foc mic și bateți constant, răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar, până când gelatina și zahărul se dizolvă și amestecul nu se mai simte granulat atunci când este frecat între degete, aproximativ 3 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă, altfel gelatina nu se va fixa corect.) Se toarnă încet în sifon club, se adauga coaja de portocala, și se amestecă ușor pentru a combina (amestecul va fizz).
Se toarnă ginul și siropul simplu într-o cratiță medie și se presară gelatina uniform pe suprafață.
Lăsați să stea netulburat până când gelatina se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Puneți cratița la foc mic și bateți constant până când gelatina se dizolvă și amestecul nu se mai simte granulat atunci când este frecat între degete, aproximativ 4 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă, altfel gelatina nu se va fixa corect.)
Scoateți cratița de pe foc și puneți-o deoparte.
Se toarnă smântâna, sucul de lămâie și sucul de lămâie într-un blender și se amestecă la înălțime până se îngroașă, aproximativ 15 secunde.
Adăugați amestecul rezervat de gin-gelatină și amestecați până se spumează, aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia cu stratul de floare de portocal din frigider.
Se toarnă amestecul de cremă-gin peste stratul de floare de portocal. Reveniți la frigider neacoperit până la setare, cel puțin 2 ore.Când este gata de servit, treceți un cuțit între blocul de jeleu și marginile tigaiei. Având grijă să nu pătrundă apă înăuntru, înmuiați tigaia într-o chiuvetă plină cu apă fierbinte de la robinet, scufundând-o cam la jumătatea părților laterale timp de aproximativ 10 secunde.
Scoateți tigaia din apă și înclinați-o: blocul de jeleu trebuie să alunece departe de margini. Dacă nu, readuceți tigaia în apă fierbinte încă 5 secunde. Inversați blocul de jeleu pe o tăietură.Folosind o tăietură lungă sau un cuțit zimțat, apăsați drept în jos prin blocul de jeleu (nu trageți cuțitul) și tăiați-l în bucăți de 54 (1-1/2 pe 1 inch).