Ramenul de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 614 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal aromaticele, oasele de pui, tăiței servingramen conform instrucțiunilor pachetului și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ramen De Pui, Ramen De Pui, și O Oală De Pui & Veggie Ramen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți un fierbător plin cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Așezați vârfurile aripilor și oasele de pui într-o chiuvetă curată, apoi turnați apa clocotită peste pui. Spălați puiul cu apă rece, spălând orice aglomerări de sânge. Acest pas solidifică o parte din sângele de pe pui, astfel încât să îl puteți spăla și să nu ajungă în supă. Într-o cratiță mică, adăugați prazul, ghimbirul și usturoiul, apoi acoperiți cu ulei vegetal. Se prăjește ușor la foc mediu mic până când aromele sunt maro închis, dar nu arse (aproximativ 30-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui
Ulei Vegetal
Pui întreg
Usturoi
Ghimbir
Praz
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați kombu, vârfurile aripilor și oasele într-o oală sub presiune și acoperiți cu 10 căni de apă. Aduceți-l la fierbere neacoperit, apoi îndepărtați gunoiul care plutește în vârf. Continuați să skimming până când nu vedeți nici mai mult gunoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kombu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
4
Scoateți kombu și aruncați, apoi adăugați prazul prăjit, ghimbirul și usturoiul. Sigilați capacul, apoi gătiți sub presiune ridicată timp de 1,5 ore.Când stocul este gătit, lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Kombu
Praz
Stoc
5
Se toarnă printr-o strecurătoare mare într-un castron mare. Strângeți solidele cu mâinile pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Veți observa că lichidul începe să devină alb cremos. Aceasta este ceea ce dă supa corpul său, astfel încât să fie sigur că veți obține fiecare ultima picătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
6
Se toarnă supa strecurată printr-o sită foarte fină (cum ar fi o strecurătoare de ceai) într-un recipient curat. Puteți fie să vă opriți aici și să refrigerați stocul, fie să continuați.Dacă ați refrigerat stocul, ar trebui să fie destul de ușor să răzuiți excesul de grăsime cu o lingură. Dacă nu, folosiți un skimmer de grăsime pentru a îndepărta grăsimea suplimentară și lăsați grăsimea deoparte. În ambele cazuri, vrei să lași puțină grăsime în urmă. Măsurați-vă supa. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni, dacă aveți mai multe, ar trebui să le fierbeți la 6 căni, dacă aveți mai puține, adăugați water.To faceți uleiul de scallion caramelizat, adăugați uleiul de susan împreună cu aproximativ 2 linguri de grăsime de pui pe care le-ați degresat din supă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Pui
Ulei De Susan
Ceapa Verde
Stoc
Apă
Supă
Ulei De Gătit
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Skimmer
7
Puneți cratița la foc mediu, apoi adăugați ceapa tocată. Prăjiți scallions până când au o culoare medie până la maro închis. Opriți focul, apoi adăugați cu grijă 1 lingură de sos de soia. Uleiul se va pulveriza, așa că fii foarte atent. Acest lucru caramelizează sosul de soia, oferindu-i o aromă minunată prăjită. Pentru a face supa, adăugați cele 6 căni de bulion strecurat într-o oală, adăugați 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de sare și laptele de soia și încălziți ușor.Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului sau faceți un lot de ramen de casă noodles.To terminați ramenul împărțiți tăiței între patru boluri, turnați supa peste tăiței, apoi acoperiți cu toppingurile la alegere. Am servit acest lucru cu un ou fiert moale, menma, scallions mărunțite, și chashu de pui, dar ceea ce-l top cu este de până la tine. Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Ramen
Ceapa Verde
Sos De Soia
Lapte De Soia
Pui întreg
Paste
Stoc
Sare
Supă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
Grăsime De Porc înapoi
8
Puneți tăiței fierți în castron și adăugați toppingurile. Acoperiți cu supa fierbinte, apoi stropiți pe o parte din uleiul de scallion caramelizat.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.