Ramen De Pui
Ramenul de pui ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 614 calorii. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Norecipes. Un amestec de sos oy, oase de pui, vârfuri de aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Ramen De Pui, Ramen De Pui, și Ramen De Pui.
Instrucțiuni
Aduceți un fierbător plin cu apă la fierbere.
Așezați vârfurile aripilor și oasele de pui într-o chiuvetă curată, apoi turnați apa clocotită peste pui. Spălați puiul cu apă rece, spălând orice aglomerări de sânge. Acest pas solidifică o parte din sângele de pe pui, astfel încât să îl puteți spăla și să nu ajungă în supă. Într-o cratiță mică, adăugați prazul, ghimbirul și usturoiul, apoi acoperiți cu ulei vegetal. Se prăjește ușor la foc mediu mic până când aromele sunt maro închis, dar nu arse (aproximativ 30-40 de minute).
Adăugați kombu, vârfurile aripilor și oasele într-o oală sub presiune și acoperiți cu 10 căni de apă. Aduceți-l la fierbere neacoperit, apoi îndepărtați gunoiul care plutește în vârf. Continuați să skimming până când nu vedeți nici mai mult gunoi.
Scoateți kombu și aruncați, apoi adăugați prazul prăjit, ghimbirul și usturoiul. Sigilați capacul, apoi gătiți sub presiune ridicată timp de 1,5 ore.Când stocul este gătit, lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Se toarnă printr-o strecurătoare mare într-un castron mare. Strângeți solidele cu mâinile pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Veți observa că lichidul începe să devină alb cremos. Aceasta este ceea ce dă supa corpul său, astfel încât să fie sigur că veți obține fiecare ultima picătură.
Se toarnă supa strecurată printr-o sită foarte fină (cum ar fi o strecurătoare de ceai) într-un recipient curat. Puteți fie să vă opriți aici și să refrigerați stocul, fie să continuați.Dacă ați refrigerat stocul, ar trebui să fie destul de ușor să răzuiți excesul de grăsime cu o lingură. Dacă nu, folosiți un skimmer de grăsime pentru a îndepărta grăsimea suplimentară și lăsați grăsimea deoparte. În ambele cazuri, vrei să lași puțină grăsime în urmă. Măsurați-vă supa. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni, dacă aveți mai multe, ar trebui să le fierbeți la 6 căni, dacă aveți mai puține, adăugați water.To faceți uleiul de scallion caramelizat, adăugați uleiul de susan împreună cu aproximativ 2 linguri de grăsime de pui pe care le-ați degresat din supă într-o cratiță mică.
Puneți cratița la foc mediu, apoi adăugați ceapa tocată. Prăjiți scallions până când au o culoare medie până la maro închis. Opriți focul, apoi adăugați cu grijă 1 lingură de sos de soia. Uleiul se va pulveriza, așa că fii foarte atent. Acest lucru caramelizează sosul de soia, oferindu-i o aromă minunată prăjită. Pentru a face supa, adăugați cele 6 căni de bulion strecurat într-o oală, adăugați 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de sare și laptele de soia și încălziți ușor.Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului sau faceți un lot de ramen de casă noodles.To terminați ramenul împărțiți tăiței între patru boluri, turnați supa peste tăiței, apoi acoperiți cu toppingurile la alegere. Am servit acest lucru cu un ou fiert moale, menma, scallions mărunțite, și chashu de pui, dar ceea ce-l top cu este de până la tine. Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Puneți tăiței fierți în castron și adăugați toppingurile. Acoperiți cu supa fierbinte, apoi stropiți pe o parte din uleiul de scallion caramelizat.