Ramen De Pui

Ramen De Pui
Ramenul de pui ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 614 calorii. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Norecipes. Un amestec de sos oy, oase de pui, vârfuri de aripi de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare sunt Ramen De Pui, Ramen De Pui, și Ramen De Pui.

Instrucțiuni

1
Aduceți un fierbător plin cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați vârfurile aripilor și oasele de pui într-o chiuvetă curată, apoi turnați apa clocotită peste pui. Spălați puiul cu apă rece, spălând orice aglomerări de sânge. Acest pas solidifică o parte din sângele de pe pui, astfel încât să îl puteți spăla și să nu ajungă în supă. Într-o cratiță mică, adăugați prazul, ghimbirul și usturoiul, apoi acoperiți cu ulei vegetal. Se prăjește ușor la foc mediu mic până când aromele sunt maro închis, dar nu arse (aproximativ 30-40 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)5 Kg Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați kombu, vârfurile aripilor și oasele într-o oală sub presiune și acoperiți cu 10 căni de apă. Aduceți-l la fierbere neacoperit, apoi îndepărtați gunoiul care plutește în vârf. Continuați să skimming până când nu vedeți nici mai mult gunoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KombuKombu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Scoateți kombu și aruncați, apoi adăugați prazul prăjit, ghimbirul și usturoiul. Sigilați capacul, apoi gătiți sub presiune ridicată timp de 1,5 ore.Când stocul este gătit, lăsați-l să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
KombuKombu
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Se toarnă printr-o strecurătoare mare într-un castron mare. Strângeți solidele cu mâinile pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Veți observa că lichidul începe să devină alb cremos. Aceasta este ceea ce dă supa corpul său, astfel încât să fie sigur că veți obține fiecare ultima picătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă supa strecurată printr-o sită foarte fină (cum ar fi o strecurătoare de ceai) într-un recipient curat. Puteți fie să vă opriți aici și să refrigerați stocul, fie să continuați.Dacă ați refrigerat stocul, ar trebui să fie destul de ușor să răzuiți excesul de grăsime cu o lingură. Dacă nu, folosiți un skimmer de grăsime pentru a îndepărta grăsimea suplimentară și lăsați grăsimea deoparte. În ambele cazuri, vrei să lași puțină grăsime în urmă. Măsurați-vă supa. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni, dacă aveți mai multe, ar trebui să le fierbeți la 6 căni, dacă aveți mai puține, adăugați water.To faceți uleiul de scallion caramelizat, adăugați uleiul de susan împreună cu aproximativ 2 linguri de grăsime de pui pe care le-ați degresat din supă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De PuiGrăsime De Pui
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
SkimmerSkimmer
7
Puneți cratița la foc mediu, apoi adăugați ceapa tocată. Prăjiți scallions până când au o culoare medie până la maro închis. Opriți focul, apoi adăugați cu grijă 1 lingură de sos de soia. Uleiul se va pulveriza, așa că fii foarte atent. Acest lucru caramelizează sosul de soia, oferindu-i o aromă minunată prăjită. Pentru a face supa, adăugați cele 6 căni de bulion strecurat într-o oală, adăugați 1 lingură de sos de soia, 1 lingură de sare și laptele de soia și încălziți ușor.Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului sau faceți un lot de ramen de casă noodles.To terminați ramenul împărțiți tăiței între patru boluri, turnați supa peste tăiței, apoi acoperiți cu toppingurile la alegere. Am servit acest lucru cu un ou fiert moale, menma, scallions mărunțite, și chashu de pui, dar ceea ce-l top cu este de până la tine. Fierbeți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei RamenTaitei Ramen
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Lapte De SoiaLapte De Soia
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Puneți tăiței fierți în castron și adăugați toppingurile. Acoperiți cu supa fierbinte, apoi stropiți pe o parte din uleiul de scallion caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 4 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista