Rajas de umăr de porc cu kimchi rapid în frunze de salată cu sos Kojuchang

Rajas de umăr de porc cu kimchi rapid în frunze de salată cu sos Kojuchang
Rajas de umăr de porc cu kimchi rapid în frunze de salată cu sos Kojuchang ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 379 calorii, 28G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, ghimbir, frunze de salată din boston și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salata de umăr de porc se înfășoară cu Kimchi, Umăr de porc rapid cu ceapă murată, și Pește învelit în frunze de banană cu Rajas Chile și Crema pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți varza într-un castron mare, aruncați cu sarea și lăsați să stea, aruncând ocazional, aproximativ 2 ore. Clătiți bine varza, apoi scurgeți și stoarceți excesul de apă cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați într-un castron mare curat.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați usturoiul, serrano, ghimbirul, sosul de pește, oțetul și 2 linguri de apă într-un robot de bucătărie și procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Se toarnă peste varză, se adaugă ceapa verde și semințele de susan și se amestecă pentru a se combina. Se acoperă și se lasă la marinat la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră, amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
1
Bateți împreună cola, soia, oțetul, uleiul de susan, usturoiul, coriandrul și ardeiul negru într-un vas mare de copt până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ulei De SusanUlei De Susan
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
2
Adăugați friptura de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la marinat la frigider cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De PorcFripturi De Porc
3
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți friptura de porc din marinată cu 30 de minute înainte de grătar pentru a scoate frigul. Grătați friptura până se rumenesc, carbonizate pe ambele părți, fierte până la coacere medie și un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 150 de grade F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De PorcFripturi De Porc
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți de pe grătar pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească, acoperită cu folie timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Tăiați împotriva bobului în benzi subțiri. Umpleți frunzele de salată cu o parte din carnea de porc, o picătură de sos și acoperiți cu kimchi. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
KimchiKimchi
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
1
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos de pește asiaticSos de pește asiatic1lasăSalată BostonSalată Boston3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cola soda (recomandat: Coca-Cola)cola soda (recomandat: Coca-Cola)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoriandru proaspăt tocat grosiercoriandru proaspăt tocat grosier1inchghimbir proaspăt, curățat și tocatghimbir proaspăt, curățat și tocat2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin6cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat8cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2ceapă verde, înjumătățită pe lungime și tăiată subțire în cruceceapă verde, înjumătățită pe lungime și tăiată subțire în cruce6ceapa verde, partea verde si verde pal, felii subtiriceapa verde, partea verde si verde pal, felii subtiri1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier2Bucăți de caramele Heath Bar1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale4creveți și cu veneSos KojuchangSos Kojuchang4creveți și cu veneQuick KimchiQuick Kimchi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmkochujangkochujang43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.varză napa, înjumătățită și mărunțită subțirevarză napa, înjumătățită și mărunțită subțire6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de umăr de porc, nu mai mult de 3/4-inch grosime, nu împodobitefriptură de umăr de porc, nu mai mult de 3/4-inch grosime, nu împodobite12 lingurițe de pudră de usturoi1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune1sau 2 ardei iute serrano, tocați, în funcție de cât de picant îți placesau 2 ardei iute serrano, tocați, în funcție de cât de picant îți place1Oreos dublu umplutCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCiupiți semințele de susan albCiupiți semințele de susan alb23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsemințe de susan prăjitesemințe de susan prăjite2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de susan prăjitesemințe de susan prăjite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi12 lingurițe de pudră de usturoi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista