Raiul Căpșunilor
Raiul căpșunilor este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți tort alimentar înger, fani căpșuni, qt. căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Strawberry Heaven Pizza, Gheață În Cer, și Macaroane Heaven.
Instrucțiuni
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire.
Feliați 2 căni de căpșuni; pune deoparte. Zdrobiți căpșunile rămase. Se amestecă căpșunile zdrobite și laptele în 1-1/2 căni de topping bătut într-un castron mare.
Întindeți 1/2 din amestecul de căpșuni pe stratul de tort. Aranjați 1/2 din căpșunile feliate deasupra amestecului de căpșuni. Repetați straturile, terminând cu tort. Îngheț de sus și partea de tort cu restul de topping biciuit.
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Garnisiți cu evantai de căpșuni și frunze de mentă. Păstrați tortul rămas la frigider.