Raguut de porc cu ciuperci

Raguut de porc cu ciuperci
Reteta Raguut de porc cu ciuperci se poate face in aproximativ 3 ore si 20 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 463 de calorii . Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii uscate la soare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi copți cu raguut cremos de ciuperci , Ragut de coadă de bou și Mușchiu de porc umplut cu ciuperci .

Instrucțiuni

1
Frecați carnea de porc cu sare și piper; tăiat în jumătate. Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați amidonul de porumb, 1/2 cană de roșii zdrobite, roșiile uscate la soare și savuroase. Acoperiți cu ciuperci, ceapă și carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Turnați roșiile rămase peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Scoateți carnea și tăiați-o în felii. Se amestecă sucurile de gătit până se omogenizează; se serveste cu carne de porc si taitei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista