Raguut de porc cu ciuperci
Reteta Raguut de porc cu ciuperci se poate face in aproximativ 3 ore si 20 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 463 de calorii . Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, roșii uscate la soare, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 81% , acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi copți cu raguut cremos de ciuperci , Ragut de coadă de bou și Mușchiu de porc umplut cu ciuperci .
Instrucțiuni
Frecați carnea de porc cu sare și piper; tăiat în jumătate. Într-un 1-1/2-qt. aragaz lent, combinați amidonul de porumb, 1/2 cană de roșii zdrobite, roșiile uscate la soare și savuroase. Acoperiți cu ciuperci, ceapă și carne de porc.
Turnați roșiile rămase peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea și tăiați-o în felii. Se amestecă sucurile de gătit până se omogenizează; se serveste cu carne de porc si taitei.