Ragu toate Nonna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1978 calorii, 169g de proteine, și 131g de grăsime fiecare. Pentru $12.76 pe portie, această rețetă acoperă 62% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați carnea de vită, fulgi de piper, cuișoare de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Nonna, Biscotti de Nonna, și Spaghete și chiftele Nonna.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare de paste sau cuptor olandez, încălziți uleiul până la fumat. Condimentați chiftelele, coastele scurte și puiul cu sare și piper după gust și căutați 5 sau 6 bucăți la un moment dat la foc mediu până se rumenesc închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scoateți carnea arsă pe o farfurie și repetați cu bucățile de carne rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați ceapa în tigaie și sotati, răzuind tigaia cu o lingură de lemn pentru a slăbi orice bucăți maronii. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste si foarte moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați vinul, bucățile de carne rumenite, roșiile, cârnații și fulgii de piper și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Reduceți căldura la foc mic și gătiți 2 1/2 până la 3 ore, amestecând ocazional și îndepărtând grăsimea, după cum este necesar.
6
Scoateți de pe foc și îndepărtați carnea și cârnații din sos. Reglați condimentul cu sare și piper și puneți sosul deoparte pentru a-l folosi cu pastele ca al doilea fel. Pentru primul fel, împărțiți carnea, care ar trebui să fie încă ușor acoperită în sos, uniform între 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se servește cu escarole și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Escarola
1
Într-un castron puțin adânc, înmuiați cuburile de pâine în apă pentru a acoperi timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți cuburile de pâine și strecurați cu degetele pentru a apăsa excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
3
Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, carnea de vită, ouăle, usturoiul, Pecorino Romano, pătrunjelul, nucile de pin prăjite, sarea și piperul și amestecați cu mâinile pentru a încorpora. Cu mâinile ude, formați 12 până la 16 chifteluțe, fiecare mai mică decât o minge de tenis și mai mare decât o minge de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat