Ragu Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 317 calorii, 26g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, carne de porc măcinată, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Burgeri Sicilieni, Broccoli Sicilieni, și Nachos Sicilieni.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare gătiți carne de vită măcinată, carne de porc măcinată și ceapă până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc Măcinată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-o cratiță mare amestecați roșiile, usturoiul, morcovii, mazărea, apa, frunzele de dafin, uleiul de măsline și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil