Ragu Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 4.39 pe portie. O porție conține 1034 calorii, 58G de proteine, și 79G de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pastă de roșii, lapte, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rag alla bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (ragu Bolognese), și Ragu Bolognese.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță de 6 până la 8 litri, cu fund greu, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul și transpirați la foc mediu până când legumele sunt translucide și moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați vițelul, carnea de porc și pancetta și amestecați în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Cepe Roșii Tăiate
Carne De Porc
Vitel
4
Adăugați carnea la foc mare, amestecând pentru a împiedica carnea să se lipească până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
5
Adăugați pasta de roșii, laptele și vinul și fierbeți la foc mediu-mic timp de 1 până la 1 1/2 ore. Condimentează cu sare și piper, după gust și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pasta De Tomate
Lapte
Vin
6
Când sunt gata de utilizare, pastele fierte trebuie adăugate într-o cratiță cu cantitatea corespunzătoare de ragu Bolognese fierbinte și aruncate astfel încât pastele să fie acoperite uniform de ragu.