Ragout de roșii și vinete
Ragutul de roșii și vinete este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,63 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, vinete, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de vinete cu Rago de dovleac, roșii și ciuperci, Vinetă Italiană Rago Ampercult, și Ragout De Vinete-Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați vinetele tăiate cubulețe în strecurătoare.
Se presara cu 2 lingurite de sare.
Lăsați să stea 1 oră; clătiți cu apă rece.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu-mare. Gatiti jumatate din vinete in ulei pana se rumenesc.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Repetați cu încă 1/4 cană de ulei de măsline și vinete rămase.
În aceeași tigaie, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline rămas la foc mediu-mic. Gatiti ceapa in ulei aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand este foarte frageda.
Adăugați usturoiul și gătiți 30 de secunde; adăugați țelină și gătiți 2 până la 3 minute.
Adăugați roșiile; gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați vinete fierte, 1/2 linguriță sare și piper; se încălzește la foc mic. Capac; gatiti 20 de minute. Se amestecă pătrunjelul.