Ragout De Dovleac De Curcan-Butternut Cu Aragaz Lent
Slow-Cooker curcan-Butternut Squash Ragout ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $2.08 pe portie. O porție conține 534 calorii, 42G de proteine, și 17g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pătrunjel, dovlecei de nucă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent, și Supă De Dovleac Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit.
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 8 ore.
Așezați curcanul pe tăbliță.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele. Întoarceți Turcia la aragaz. Chiar înainte de servire, presărați pătrunjel.