Ragout de ceapă Cipollini cu roșii, scorțișoară și chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Ragout de ceapă Cipollini cu roșii, scorțișoară și chimen. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD pe porție. O porție conține 106 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, piper, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rago de vițel și roșii cu cartofi, scorțișoară și smântână, Ceapă Cipollini Sotată, și Ceapă Cipollini Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați usturoiul uniform în partea de jos a unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați jumătățile de roșii, tăiați părțile în jos, peste usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Usturoi
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper; pulverizați ușor jumătățile de roșii cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper
Tomate
Sare
4
Coaceți la 375 timp de 55 de minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor; se răcește în vas.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați amestecul de roșii într-un blender sau robot de bucătărie, rezervând lichid în vasul de copt. Procesați amestecul de roșii până se omogenizează; se strecoară printr-o sită într-un castron mare. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bol
7
Adăugați lichid rezervat în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se adaugă ceapa și se fierbe timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
10
Scoateți ceapa din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați coriandru, chimen și scorțișoară în tigaie și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Scorțișoară
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați ceapa, amestecul de roșii piure, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper, bulion și următoarele 4 ingrediente (bulion prin coajă de portocală) în tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu și gătiți timp de 30 de minute sau până când ceapa este fragedă și sosul este gros, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ceapă
Piper
Tomate
Bulion
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de portocale și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr
14
Îndepărtați bățul de scorțișoară, frunzele de dafin și coaja de portocală.