Ragout Belgian De Curcan
Belgian Turcia Ragout ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 411 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți bucăți morcov, sare, praz și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Un Vas De Curcan Cârnați & Fasole Ragout, spaghete squash cu ragout de cârnați de curcan, și Slow-Cooker Turcia-Butternut Squash Ragout.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Îndepărtați pielea din curcan; tăiați carnea din oase. Aruncați pielea și oasele; tăiați carnea în bucăți de 1 1/2 inch.
Presărați curcan cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mic la foc mediu-mare.
Adăugați curcan; gatiti timp de 6 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Scoateți curcanul și sucurile din tigaie. Reduceți căldura la mediu; topiți untul în tigaie.
Adăugați prazul și morcovul; acoperiți și gătiți 12 minute sau până când prazul începe să se rumenească, amestecând ocazional.
Întoarceți curcanul și sucurile la tigaie.
Presărați făina peste amestecul de curcan; amestecați bine pentru a acoperi.
Adăugați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, bulion, zahăr și bere. Aduceți la fierbere; capac.
Coaceți la 300 timp de 50 de minute sau până când curcanul este fraged. Se amestecă muștarul și oțetul; se presară cu pătrunjel.