Cum sa faci Cr Aproxumme fra fra (într-un singur pas ușor!)

Cum sa faci Cr Aproxumme fra fra (într-un singur pas ușor!)
Cum sa faci Cr Aproxumme fra fra (într-un singur pas ușor!) este a fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 206 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2606 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sakinalu cu Video - Cum se face Chakinalu-tradițional Sankranti s-pas cu pas, Cum se fac rulouri în formă de semilună {imagini și instrucțiuni pas cu pas}, și Poornam Boorelu - cum să faci Poornalu-Sughiyam-pas cu pas-Varalakshmi Vratham Naivedyam s.

Instrucțiuni

1
Combinați Zara și smântâna grea într-un recipient nereactiv. Acoperiți și lăsați să se odihnească la temperatura camerei până se îngroașă până la textura dorită, aproximativ 12 ore. A se păstra la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista