Rag Cu Gatit Lent 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rag-ul gătit lent. Această rețetă servește 12 și costă 1,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 252 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți stoc de pui, legătură de cârnați de curcan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ragu De Vită Gătit Lent, Sos Ragu De Vită Gătit Lent, și Ragu de vită și vin gătit lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pancetta într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana cand incepeti sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Adăugați filet; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Așezați amestecul de mușchi într-un aragaz electric lent de 6 litri. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc măcinată și cârnați; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Adăugați amestecul de porc la aragazul lent.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; saut 4 minute.
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand vinul se evapora in cea mai mare parte, razuind tigaia pentru a slabi bucatile rumenite.
Adăugați stoc, roșii, 3/4 linguriță sare, piper și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Se toarnă cu grijă amestecul de stoc în aragazul lent; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.