Rag Cu Gatit Lent 8

Rag Cu Gatit Lent 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rag-ul gătit lent. Această rețetă servește 12 și costă 1,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 252 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți stoc de pui, legătură de cârnați de curcan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ragu De Vită Gătit Lent, Sos Ragu De Vită Gătit Lent, și Ragu de vită și vin gătit lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pancetta într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gatiti 4 minute sau pana cand incepeti sa se rumeneasca, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați filet; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3
Așezați amestecul de mușchi într-un aragaz electric lent de 6 litri. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
4
Adăugați carne de porc măcinată și cârnați; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand sa se marunteasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
CârnațiCârnați
5
Adăugați amestecul de porc la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
6
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Adăugați ceapa, morcovul și țelina; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
9
Adăugați pasta de roșii și usturoiul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
10
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand vinul se evapora in cea mai mare parte, razuind tigaia pentru a slabi bucatile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați stoc, roșii, 3/4 linguriță sare, piper și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Se toarnă cu grijă amestecul de stoc în aragazul lent; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
PiperPiper
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista