Raft prăjit de vițel cu legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați un raft prăjit de vițel cu legume rădăcinoase. Pentru $6.22 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 428 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă aveți păstârnac, cimbru, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de vițel cu legume rădăcinoase (aragaz lent), Legume rădăcinoase caramelizate și se topește în gură vițel, și Rootin 'Tootin' Roasted Roots - legume rădăcinoase prăjite în hârtie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o cratiță cu apă clocotită, albiți ceapa perlată timp de 30 de secunde.
Scurgeți ceapa. Tăiați vârfurile și fundul și lăsați pielea liberă să alunece.
Într-o tigaie mare, aruncați ceapa, cartofii, păstârnacul, morcovii și căței de usturoi cu uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper și întinde legumele într-un strat uniform.
Condimentați vițelul cu sare și piper și frecați rozmarinul și cimbru în stratul de grăsime. Cuibărește vițelul în legume, cu partea grasă în sus. Prăjiți timp de 1 oră și 45 de minute, până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 14
Transferați vițelul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Puneți legumele într-un castron; păstrați cald.
Se toarnă grăsimea din tigaia de prăjire și se rezervă. Puneți tigaia la foc moderat, adăugați bulionul de pui și dați la fiert. Gatiti la foc mare timp de 2 minute, razuind bucatile rumenite. Se strecoară sucurile de tigaie într-o cratiță mică și se fierbe la foc mare până se reduce la 3/4 cană, aproximativ 7 minute.
Scoateți sucurile de tigaie de pe foc și lăsați să se răcească timp de 2 minute.
Bateți untul, câte 1 lingură pe rând. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă în oțet.
Tăiați vițelul în 4 cotlete și transferați-l în farfurii. Puneți puțin din grăsimea rezervată peste carne și serviți cu legumele, trecând sosul la masă.