Raft de miel cu sos de nucă de cocos-mentă și mazăre glazurată
Rack de miel cu sos de nucă de cocos-menta și mazăre glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1223 calorii, 41G de proteine, și 110g de grăsime pe porție. Pentru $ 7.64 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare și piper, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Raft glazurat de mentă de miel pentru unul, Raft De Miel Cu Sos De Mentă, și Raft de miel cu sos de ardei iute-mentă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți rafturile de miel într-o tigaie medie de prăjire. Condimentați mielul generos cu sare și piper și stropiți cu ulei de măsline. Prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 125 pentru mediu-rar, aproximativ 35 de minute.
Se transferă pe o tăietură și se lasă să se odihnească 5 minute.
Între timp, într-un blender, combinați laptele de cocos, frunzele de mentă, ghimbirul, usturoiul, sucul de lămâie, jalapeo și coriandru și piureul până se omogenizează. Condimentează sosul cu sare și piper.
Într-o tigaie medie, topiți untul.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați mazărea și zahărul brun, condimentați cu sare și piper și gătiți până când mazărea este ușor acoperită, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Tăiați mielul în cotlete și serviți cu sosul de nucă de cocos și mazăre.