Raft de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere

Raft de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere
Rack de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $9.98 pe portie. O porție conține 610 calorii, 49G de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână ceapă, coacăze, crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Raft De Carne De Vânat Umplute Cu Nuci Pecan, Coacăze, Cârnați Și Pere, Raft de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere, și Squash ghindă umplute cu Quinoa, pere și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga ceapa tocata; saut până la translucid, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați cârnați. Saut până la maro, ruperea cu lingura, aproximativ 5 minute. Folosind lingura cu fante, transferați amestecul într-un castron mediu, apoi adăugați pere, nuci pecan, coacăze și rozmarin tocat. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoacăzeCoacăze
RozmarinRozmarin
CârnațiCârnați
Nuci PecanNuci Pecan
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Folosind un cuțit lung și subțire, faceți 1 tăietură prin centrul ochiului de vânat. Rotiți cuțitul la 90 de grade și introduceți din nou, creând un X prin centru. Introduceți mânerul lingurii lungi de lemn prin X; mâner de rulare pentru a crea o cavitate cu diametrul de 1 până la 2 inci. Chestii cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuțitCuțit
5
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Aranjați ceapa feliată, usturoiul și ierburile în tigaie. Aruncați cu 3 linguri de ulei. Frecați vânatul cu restul de 1 lingură de ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VânatVânat
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
6
Încălziți tigaia mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați carne de vânat; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
8
Așezați vânatul deasupra legumelor în tigaie. Prăjiți până când termometrul este introdus în registrele centrale 120 F pentru rare, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Lăsați să stea 10 minute. Sculptați între oase; serviți cu legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Revista