Raclette Cu Cartofi Fierți Și Rețetă Rapidă De Murături
Raclette cu cartofi fierți și Rețetă Rapidă de murături ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 224 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, dovlecei, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Raclette sau brânză topită, cartofi și murături, Pâine prăjită cu ou fiert tare cu muștar și murături, și pâine prăjită cu ou fiert tare cu murături și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți legumele pentru a fi murate într-un castron mare rezistent la căldură.
Combinați apa, oțetul, sarea de mare, zahărul și condimentul de murat într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Când soluția de decapare fierbe, aruncați cuișoarele și apoi turnați amestecul peste legume.
Se toarnă într-un recipient de sticlă cu tot lichidul, se acoperă și se dă la frigider. Legumele murate se vor păstra până la 1 lună la frigider.Pentru cartofi: porniți un foc în grătarul dvs. în aer liber (cu excepția cazului în care aveți un grătar raclette electric de masă sau intenționați să fierbeți brânza în cuptor).În timp ce legumele se răcesc la frigider, puneți cartofii într-o oală medie și acoperiți-i cu apă rece. Aduceți apa la fierbere la foc mare.Când apa fierbe, adăugați sarea kosher și reduceți căldura pentru a menține apa la foc mic.Gatiti doar pana cand un cartof este fraged cand este străpuns cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Scurgeți cartofii și puneți-i deoparte în timp ce pregătiți brânza.Pentru brânză: dimensiunile grătarelor raclette pot varia, așa că feliați brânza pentru a se potrivi racletei dvs. Dacă încălziți brânza pe un foc în aer liber, asigurați-vă că a ars până la cărbuni în mare parte gri, cu doar puțină strălucire de roșu.Pentru servire: puneți cartofi fierți calzi și legume murate refrigerate pe fiecare farfurie. Răzuiți brânza topită de pe suprafața la grătar și maro a brânzei care a fost expusă la căldură și mâncați această bucată de brânză topită cu o mușcătură de cartofi.Încercați mai multe tarife franceze pe Food Republic:rețetă simplă de tartă cu roșii
Rețeta Finală De Tartă Cu Ceapă