Raclette Cu Cartofi Fierți Și Rețetă Rapidă De Murături

Raclette Cu Cartofi Fierți Și Rețetă Rapidă De Murături
Raclette cu cartofi fierți și Rețetă Rapidă de murături ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 224 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi noi, dovlecei, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Raclette sau brânză topită, cartofi și murături, Pâine prăjită cu ou fiert tare cu muștar și murături, și pâine prăjită cu ou fiert tare cu murături și muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți legumele pentru a fi murate într-un castron mare rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Combinați apa, oțetul, sarea de mare, zahărul și condimentul de murat într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Când soluția de decapare fierbe, aruncați cuișoarele și apoi turnați amestecul peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Lăsați-l să stea 1 oră.
4
Se toarnă într-un recipient de sticlă cu tot lichidul, se acoperă și se dă la frigider. Legumele murate se vor păstra până la 1 lună la frigider.Pentru cartofi: porniți un foc în grătarul dvs. în aer liber (cu excepția cazului în care aveți un grătar raclette electric de masă sau intenționați să fierbeți brânza în cuptor).În timp ce legumele se răcesc la frigider, puneți cartofii într-o oală medie și acoperiți-i cu apă rece. Aduceți apa la fierbere la foc mare.Când apa fierbe, adăugați sarea kosher și reduceți căldura pentru a menține apa la foc mic.Gatiti doar pana cand un cartof este fraged cand este străpuns cu o furculiță, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți cartofii și puneți-i deoparte în timp ce pregătiți brânza.Pentru brânză: dimensiunile grătarelor raclette pot varia, așa că feliați brânza pentru a se potrivi racletei dvs. Dacă încălziți brânza pe un foc în aer liber, asigurați-vă că a ars până la cărbuni în mare parte gri, cu doar puțină strălucire de roșu.Pentru servire: puneți cartofi fierți calzi și legume murate refrigerate pe fiecare farfurie. Răzuiți brânza topită de pe suprafața la grătar și maro a brânzei care a fost expusă la căldură și mâncați această bucată de brânză topită cu o mușcătură de cartofi.Încercați mai multe tarife franceze pe Food Republic:rețetă simplă de tartă cu roșii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Tomates Farcies Rețetă
7
Rețeta Finală De Tartă Cu Ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista