Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu crustă Quinoan și ierburi. Această rețetă face 6 porții cu 609 calorii, 53G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Miel cu crustă Quinoan și ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Picior de miel cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru acoperire: într-un castron mediu, amestecați împreună quinoa, cimbru, coaja de lămâie, sare și piper. Bateți ouăle într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Piper
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Cimbru
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Condimentează mielul cu sare și piper. Înmuiați Cotletele de miel în ou și apoi acoperiți cu amestecul de quinoa, apăsând ușor pentru a ajuta stratul să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Miel
Ulei De Măsline
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Miel
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați jumătate de cotlet de miel în tigaie și gătiți până la auriu ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți cotletele rămase. Lăsați cotletele să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pentru sos: într-un castron mic, amestecați împreună creme fraiche, siropul de arțar și cimbru până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Creme Fraiche
Sirop De Arțar
Sos
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pentru a servi, aranjați Cotletele de miel pe un platou și serviți sosul alături.