Quinoa și miel Crustat cu ierburi

Quinoa și miel Crustat cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați mielul cu crustă Quinoan și ierburi. Această rețetă face 6 porții cu 609 calorii, 53G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Miel cu crustă Quinoan și ierburi, Picior de miel cu crustă de ierburi, și Picior de miel cu crustă de ierburi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru acoperire: într-un castron mediu, amestecați împreună quinoa, cimbru, coaja de lămâie, sare și piper. Bateți ouăle într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PiperPiper
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CimbruCimbru
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Condimentează mielul cu sare și piper. Înmuiați Cotletele de miel în ou și apoi acoperiți cu amestecul de quinoa, apăsând ușor pentru a ajuta stratul să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De MielCotlet De Miel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
MielMiel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați jumătate de cotlet de miel în tigaie și gătiți până la auriu ușor, aproximativ 5 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți cotletele rămase. Lăsați cotletele să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru sos: într-un castron mic, amestecați împreună creme fraiche, siropul de arțar și cimbru până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Creme FraicheCreme Fraiche
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SosSos
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a servi, aranjați Cotletele de miel pe un platou și serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În37 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista