Quinoa roșie și pilaf de linte

Quinoa roșie și pilaf de linte
Quinoanul roșu și pilaful de linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 80g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1661 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 6.87 pe portie, această rețetă acoperă 76% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de nucă de cocos, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de nucă de cocos ar putea urma acest curs principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz Cookie-uri (făcute cu ulei de nucă de cocos!) ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Linte Quinoa Pilaf, Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu Un Singur Vas, și Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați frunza de dafin, crenguta de cimbru, usturoiul și ceapa și dați la fiert. Se fierbe la foc mic moderat până când lintea este fragedă, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
LinteLinte
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Scurgeți și aruncați frunza de dafin, cimbru, usturoi și ceapă. Ștergeți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați 1 lingură de ulei de nucă de cocos în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
6
Adăugați quinoa și gătiți, amestecând, timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
7
Se adaugă stocul, se condimentează cu sare și piper și se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când boabele sunt fragede și pline și lichidul este absorbit, aproximativ 18 minute. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
8
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați conopida și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute. Într-un castron mare, aruncați lintea cu quinoa, conopida, pătrunjelul și migdalele. Se condimentează cu sare și piper și se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(23)(23)
LinteLinte
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista