Quinoa Mexicană
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Quinoa mexicană ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,33 USD pe porție. O porție conține 259 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, coriandru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 271 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare sunt Săriți orezul și încercați quinoa-salată mexicană de Quinoa cu fasole neagră și porumb, O Tigaie Quinoa Mexicană, și Quinoa Mexicană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati quinoa si ceapa in uleiul incins pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și ardeiul jalapeno în amestecul de quinoa și gătiți până când usturoiul este parfumat și ușor înmuiat, încă 1 sau 2 minute.
Se amestecă conserva nedrenată de roșii tăiate cubulețe cu ardei iute verde, amestec de condimente taco și bulion de pui în amestec de quinoa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când lichidul a fost absorbit, 15 până la 20 de minute. Se amestecă coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.