Quiche ușor de creveți și sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați ușor creveții și sparanghelul. O porție conține 363 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sparanghel, brânză de vaci, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi crusta de plăcintă adâncă, puteți urma acest fel principal cu Minunat Plăcintă Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Încercați Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), Quiche de șuncă și sparanghel, și Quiche de șuncă și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Turnați albușurile de ou, ouăle și brânza de vaci într-un blender; pulsați de mai multe ori pentru a amesteca și amesteca până la neted, aproximativ 1 minut.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați sparanghelul și ceapa până când sparanghelul este fraged, aproximativ 8 minute.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline în aceeași tigaie la foc mediu. Condimentați creveții cu sare și piper negru; gătiți în ulei fierbinte până devin roz și nu mai sunt translucide în centru, 5 până la 8 minute.
Potriviți crusta de plăcintă într-o placă de plăcintă adâncă de 9 inci și întindeți creveții în crustă; deasupra cu amestec de sparanghel.
Se toarnă amestecul de brânză de vaci peste legume și creveți.
Întindeți brânza Monterey Jack peste vârful quiche-ului.
Presărați ceapa verde peste brânză.
Coaceți quiche în cuptorul preîncălzit până când toppingul de brânză se rumeneste ușor și quiche-ul este așezat în centru, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Anne Amie Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de pere Bartlett, gardenie, piersică albă, ceai alb, iasomie, cracare graham și paie. Arome de pere asiatice, smochine albe, piersici albe, căpșuni albe și flori de fenicul. Finisajul este uscat, lung și acid.Perechi de bine cu pui fript, Salata Caesar, midii, gutui cotlet de porc glazurate, suc de fructe la gratar, pan seared păstrăv, și bibimbap.