Quiche Supreme

Quiche Supreme
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quiche Supreme. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de oțet, brânză elvețiană, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 29%. Încercați Quiche Supreme, Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche De Sparanghel Și Somon), și Quiche de dovlecel și brânză de capră (Quiche de Zucchini au ch, de asemenea, de dovleac) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) și pre-coaceți crustele timp de 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, sotati ardeiul verde, ceapa si ciupercile pana cand ceapa este moale si translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mare, amestecați ouăle și smântâna împreună. Se amestecă cricul mărunțit și brânza elvețiană, șunca tocată și legumele sotate. Se amestecă oțetul și se condimentează cu tarhon, praf de usturoi, nucșoară, pătrunjel, sare și piper. Împărțiți umplutura în cele 2 cruste de plăcintă coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
LegumeLegume
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
NucșoarăNucșoară
CremăCremă
OuăOuă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 55 până la 60 de minute sau până când umplutura este setată și crustele sunt maronii aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Quiche funcționează foarte bine cu vin spumant, șampanie și Bordeaux. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben-pai cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și note de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista