Quiche Galben de dovlecei și Mozzarella cu cimbru proaspăt

Quiche Galben de dovlecei și Mozzarella cu cimbru proaspăt
Reteta de Squash galben și Mozzarella Quiche cu cimbru proaspăt ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, făină nealbită pentru toate scopurile, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Quiche De Dovlecei/ Dovlecei Galbeni, Quiche de dovleac, slănină și Mozzarella de vară, și Dovlecei galbeni cu busuioc proaspăt și nuci pecan prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
2
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 4 linguri de apă cu gheață. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când aluatul se reunește în aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.Înfășurați și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Intindeti aluatul pe suprafata presarata cu faina la 14 1/2-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Transferați în tigaie cu diametrul de 10 inci cu fund detașabil. Îndoiți consola; apăsați pentru a forma laturi duble groase. Împingeți părțile în sus până la 1/4 inch mai sus decât marginea superioară a tigaiei. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
7
Aliniați aluatul cu folie și fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți până când părțile sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți până când crusta este aurie, străpungând cu furculița dacă bule de crustă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Transferați crusta în raft; se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Topiți untul în tigaie medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați dovlecei și cimbru. Saut până la suc de fructe este doar de licitație și translucid, aproximativ 5 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
CimbruCimbru
3
Bateți ouăle, smântâna, sarea, piperul și sosul fierbinte în castron. Aranjați dovleceii peste fundul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
CremăCremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se presară cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
5
Așezați tigaia pe suportul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
6
Se toarnă amestecul de ouă în crustă, umplând complet (poate rămâne un amestec de ouă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
7
Coaceți quiche până când umplutura este aurie și puneți-o în centru, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați quiche în raft; se răcește 15 minute.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista