Quiche elvețian și Crab
Swiss și Crab Quiche ia în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 275 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Quiche elvețian și Crab, Crab și Quiche elvețian, și Quiche Elvețiană Cu Ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți ouăle, smântâna, laptele, untul, făina, sarea și piperul negru într-un castron până se combină bine; amestecați ușor imitația de carne de crab și brânza elvețiană în amestecul de ouă.
Întindeți umplutura în crusta de plăcintă.
Coaceți quiche în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în umplutură iese curat, 40 până la 45 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Barefoot Bulbuc Roz Moscato. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Desculț Bulbuc Roz Moscato]()
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!