Quiche de sparanghel și ciuperci

Quiche de sparanghel și ciuperci
Quiche de sparanghel și ciuperci este o rețetă mediteraneană care servește 6. O porție conține 1504 calorii, 28G de proteine, și 94G de grăsime. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză Cheddar ascuțită, ciuperci portobello, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Quiche Cu Ciuperci Și Sparanghel, Quiche de sparanghel și ciuperci Ida, și Quiche De Sparanghel Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste uniform si crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se scurge pe prosoape de hârtie, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana devine translucid. Reduceți focul la mediu și adăugați ciupercile portobello. Continuați să gătiți până când ciupercile sunt fragede. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci PortobelloCiuperci Portobello
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
6
Aduceți o cratiță cu apă sărată la fierbere la foc mare. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana cand este fraged, 1-2 minute. Scurgeți imediat și rulați sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Periați coaja de plăcintă cu albușul bătut, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
8
Așezați amestecul de ceapă și ciuperci, sparanghelul și slănina în fundul cojii plăcintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
CiuperciCiuperci
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CeapăCeapă
9
Presărați brânzeturile Cheddar și feta peste legume. Într-un castron mic, amestecați ouăle, smântâna, sarea și piperul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Brânză CheddarBrânză Cheddar
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
Brânză FetaBrânză Feta
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Se toarnă acest amestec peste umplutura de legume și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
11
Coaceți neacoperit timp de 35 până la 40 de minute sau până când este ferm și ușor rumenit deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista