Quiche De Ciuperci De Spanac Transformat

Quiche De Ciuperci De Spanac Transformat
Nevoie de un felul principal vegetarian? Quiche-ul transformat de ciuperci de spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 8. 235 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac, sare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Rețete similare includ Quiche De Ciuperci De Spanac Transformat, Quiche De Ciuperci De Spanac, și Quiche Cu Spanac Și Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Potriviți crusta de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Bateți ouăle, laptele, pătrunjelul, usturoiul, sarea, piperul negru și nucșoara într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați ușor spanacul, ciupercile, ceapa și brânza feta într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FetaBrânză Feta
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți amestecul de spanac-ciuperci în vasul de plăcintă pregătit; deasupra cu jumătate de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Turnați amestecul de ouă uniform peste umplutură, învârtind amestecul de ouă în castron pentru a răspândi condimentele prin ouă; topiți quiche-ul cu restul de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
CondimenteCondimente
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați quiche pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când quiche-ul este ușor umflat și rumenit, 45 până la 50 de minute. O scobitoare introdusă în centrul umpluturii trebuie să iasă curată. Se răcește timp de 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista