Nevoie de un felul principal vegetarian? Quiche-ul transformat de ciuperci de spanac ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 8. 235 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac, sare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 81%. Rețete similare includ Quiche De Ciuperci De Spanac Transformat, Quiche De Ciuperci De Spanac, și Quiche Cu Spanac Și Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Potriviți crusta de plăcintă într-un vas de plăcintă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
3
Bateți ouăle, laptele, pătrunjelul, usturoiul, sarea, piperul negru și nucșoara într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pătrunjel
Usturoi
Nucșoară
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați ușor spanacul, ciupercile, ceapa și brânza feta într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Feta
Ciuperci
Spanac
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți amestecul de spanac-ciuperci în vasul de plăcintă pregătit; deasupra cu jumătate de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Ciuperci
Spanac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
6
Turnați amestecul de ouă uniform peste umplutură, învârtind amestecul de ouă în castron pentru a răspândi condimentele prin ouă; topiți quiche-ul cu restul de brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Condimente
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați quiche pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când quiche-ul este ușor umflat și rumenit, 45 până la 50 de minute. O scobitoare introdusă în centrul umpluturii trebuie să iasă curată. Se răcește timp de 30 de minute înainte de servire.