Quiche cu șuncă și slănină

Quiche cu șuncă și slănină
Șuncă și șuncă Quiche ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 544 calorii, 20g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână ouă, ciuperci, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Bacon Quiche, Bacon Quiche, și Quiche de arțar-slănină.

Instrucțiuni

1
Se potrivesc 1 piecrust într-un 9-inch adânc-antena pieplate conform instrucțiunilor pachetului; tăiați aluatul în jurul marginilor de pieplate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
2
Așezați bucata rămasă pe o suprafață ușor făinată; tăiați formele dorite cu un tăietor decorativ de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
3
Perie marginea piecrust în pieplate cu albus de ou bătut; apăsați ușor forme de aluat pe marginea piecrust. Pierceți fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
4
Tapetați piecrust cu hârtie pergament sau folie de aluminiu; umpleți piecrust cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți la 400 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Îndepărtați greutățile și hârtia pergament; coaceți încă 5 minute și dați deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
7
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 lingurițe. picături în tigaie. Zdrobiți slănina și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
9
Saut ceapa tocată și ciupercile în picături fierbinți 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
10
Amestecați slănina, amestecul de ceapă, jumătate și jumătate și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Combinați brânza și făina; se adaugă în amestecul de slănină, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Se toarnă amestecul în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
13
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. (Marginile scutului cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.)
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
14
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Mouton Cadet Bordeaux Rouge cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista