Quiche Cu Ciuperci-Șalotă
Quiche de ciuperci-șalotă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, șalotă, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Quiche cu ciuperci-șalotă, șalotă caramelizată + quiche de ciuperci, și Quiche Cremini cu ciuperci, slănină și șalotă fără crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea și zahărul în procesor.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează făină grosieră.
Bateți 1 ou și 1 linguriță de apă rece într-un castron mic; se adaugă la amestecul de făină. Folosind porniri / opriri, procesați doar până se formează aglomerări umede.
Transferați pe suprafața de lucru și frământați ușor până când aluatul se reunește, aproximativ 4 rotații. Forma în minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic și răciți 1 oră. Aluatul înainte poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Unt 9 1/2-inch rotund cutat tartă pan cu fund detașabil.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Transferați aluatul în tigaie, apăsând pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei; tăiați orice exces de aluat. Se răcește 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt pătrat mare de folie și apăsați, cu partea de unt în jos, pe crustă. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Îndepărtați folia și greutățile. Folosind furculița, străpungeți fundul crustei peste tot (de aproximativ 10 ori).
Coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ungeți ușor cu albuș de ou. Mișto. Do ahead poate fi copt cu 6 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă șalotă;saut până la moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați ciuperci; se presara cu sare si piper. Creșteți căldura la mare și saut până când lichidul este absorbit și ciupercile sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Se presara cu 2 1/2 lingurite cimbru și se fierbe 1 minut.
Transferați amestecul pe farfurie. Răciți ciupercile complet.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați crusta răcită în tigaie pe foaia de copt.
Se presară cu restul de 2 1/2 lingurițe de cimbru.
Scurgeți ciupercile, dacă este necesar. Împrăștiați ciupercile peste cimbru.
Bateți smântâna, ouăle, sarea și piperul într-un castron mediu.
Se toarnă amestecul de ouă peste ciuperci.
Se presară cu ceapă verde și brânză.
Coaceți quiche până când crema este setată, aproximativ 25 de minute. Se răcește 15 minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.