Quiche Cu Ciuperci-Șalotă

Quiche Cu Ciuperci-Șalotă
Quiche de ciuperci-șalotă ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină universală, șalotă, albuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Quiche cu ciuperci-șalotă, șalotă caramelizată + quiche de ciuperci, și Quiche Cremini cu ciuperci, slănină și șalotă fără crustă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, sarea și zahărul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Bateți 1 ou și 1 linguriță de apă rece într-un castron mic; se adaugă la amestecul de făină. Folosind porniri / opriri, procesați doar până se formează aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați pe suprafața de lucru și frământați ușor până când aluatul se reunește, aproximativ 4 rotații. Forma în minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plastic și răciți 1 oră. Aluatul înainte poate fi făcut cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
5
Unt 9 1/2-inch rotund cutat tartă pan cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați aluatul în tigaie, apăsând pe părțile inferioare și în sus ale tigaiei; tăiați orice exces de aluat. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt pătrat mare de folie și apăsați, cu partea de unt în jos, pe crustă. Umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
9
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați folia și greutățile. Folosind furculița, străpungeți fundul crustei peste tot (de aproximativ 10 ori).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Ungeți ușor cu albuș de ou. Mișto. Do ahead poate fi copt cu 6 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
13
Lăsați să stea la temperatura camerei.
1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adaugă șalotă;saut până la moale, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Adăugați ciuperci; se presara cu sare si piper. Creșteți căldura la mare și saut până când lichidul este absorbit și ciupercile sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
4
Se presara cu 2 1/2 lingurite cimbru și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
5
Transferați amestecul pe farfurie. Răciți ciupercile complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați crusta răcită în tigaie pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
8
Se presară cu restul de 2 1/2 lingurițe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
9
Scurgeți ciupercile, dacă este necesar. Împrăștiați ciupercile peste cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CimbruCimbru
10
Bateți smântâna, ouăle, sarea și piperul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CremăCremă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
11
Se toarnă amestecul de ouă peste ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
OuăOuă
12
Se presară cu ceapă verde și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
13
Coaceți quiche până când crema este setată, aproximativ 25 de minute. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista