Quesadillas verzi la grătar cu Brie și ierburi

Quesadillas verde la grătar cu Brie și ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă are 331 calorii, 19g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de împachetări cu făină cu aromă de spanac, arpagic, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Quesadillas De Chili Verde La Grătar, Brie la grătar și brânză de capră cu slănină și roșie verde, și Brie la grătar și brânză de capră cu slănină și roșie verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Obțineți grătarul sau tigaia la grătar fierbinte. Pulverizați 1 parte a ambalajelor cu spray de gătit.
Așezați acea parte în jos, încărcați ambalajele, câte se vor potrivi pe grătar sau tigaie în același timp, 30 de secunde pe prima parte. Pulverizați ușor partea opusă cu spray de gătit cu legume și rotiți. Aranjați un strat de Brie feliată cu ierburi pe jumătate din fiecare folie de făină.
Presărați brânza cu arpagic și tarhon pliați quesadillas în jumătate, acoperind brânza. Apăsați ușor pe quesadillas, întoarceți și gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Tăiați în pene și serviți cu smântână și salsa, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.