Quesadillas De Tapenadă De Creveți La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas tapenade de creveți la grătar. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 674 calorii, 37g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, măsline kalamatan, tortilla de făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Pesto Creveți La Grătar Caprese Quesadillas, Quesadillas Picante de creveți la grătar cu sos de cremă de Avocado afumat, și Crostini de creveți cu tapenadă de anghinare-post SRC.
Instrucțiuni
Cu robotul de bucătărie în funcțiune, aruncați usturoiul prin jgheabul alimentar; procesați până se toacă.
Adăugați hamsii, capere și ulei de măsline; procesați până se toacă fin.
Adăugați măsline, procesând doar până la tocat. (Nu supraprocesați; amestecul trebuie să fie gros.)
Combinați amestecul de măsline și creveții într-un castron mare; aruncați bine.
Așezați 4 tortilla pe o foaie mare de copt.
Presărați fiecare tortilla cu 1/3 cană de brânză; se acoperă cu un sfert din amestecul de creveți. Top amestec de creveți cu brânză rămasă.
Așezați tortilele rămase peste brânză, apăsând ușor.
Grătar, acoperit, la foc mediu (300 până la 35
timp de 2 minute. Întoarceți rapid și cu atenție quesadillas, folosind o spatulă mare și largă. Grătar, acoperit, 2 minute suplimentare sau până când brânza se topește și tortilele sunt aurii.
Tăiați fiecare quesadilla în 6 pene și serviți imediat.
Bacsis: întoarcerea quesadillas le împiedică rapid sucurile să picure, ceea ce poate provoca erupții și tortilla arsă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.