Quesadillas De Pui La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas de pui la grătar. Această rețetă face 4 porții cu 746 calorii, 52G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare, pui la rotisor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Quesadillas De Pui La Grătar, Quesadillas De Pui La Grătar, și Chipotle La Grătar-Quesadillas De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 93° și tapetați o foaie mare de copt cu folie sau pergament.
Așezați fasolea într-un castron mare și folosiți un tocător de cartofi sau o furculiță pentru a le zdrobi ușor.
Adăugați pui, brânză și jalapeos și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare.
Așezați 1 tortilla pe o suprafață de lucru și întindeți un sfert de amestec de pui peste jumătate de tortilla. Îndoiți cealaltă jumătate de tortilla pentru a forma o jumătate de lună, apăsând ferm. Repetați cu amestecul de pui rămas și tortilla.
Încălziți o tigaie cu grătar sau o tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti 1 quesadilla odata, intorcand cu grija o data, pana cand branza se topeste si tortilele sunt aurii, 2 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați quesadilla la grătar pe foaia de copt pregătită și puneți-o în cuptor pentru a se încălzi. Repetați cu quesadillas rămase. Când toate quesadillas sunt la grătar, tăiați fiecare în 4 pene și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.