Quesadillas de pui, ciuperci și brânză

Pui, ciuperci, și brânză Quesadillas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 440 calorii, 34G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, amestec de brânză mexicană preshredded, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Quesadillas Cu Brânză De Kale, Ciuperci Și Capră, Quesadillas de ciuperci și brânză de capră cu roșii uscate la soare, și Sparanghel prăjit și quesadillas de ciuperci cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați chimenul măcinat, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru; presărați peste pui.
Adăugați puiul în tigaie și sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Scoateți puiul din tigaie; deoparte.
Adăugați ceapa, ciupercile, usturoiul, jalapeo, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru la tigaie; sotati 5 minute.
Scoateți din tigaie; lăsați să stea 5 minute. Ștergeți tava cu prosoape de hârtie.
Se încălzește tigaia la foc mediu.
Presărați fiecare tortilla cu aproximativ 1/3 cană de brânză. Aranjați 1/2 cană amestec de ciuperci peste jumătate din fiecare tortilla. Aranjați puiul uniform peste amestecul de ciuperci. Îndoiți cu grijă fiecare tortilla în jumătate.
Adăugați 2 quesadillas în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor și se topește brânza. Repetați procedura cu quesadillas rămase.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea din California a lui Coppola, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare care o face elegantă și bine proporționată. Acest vin reflectă esența denumirii și arome care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă un proaspăt culescalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Această epocă este fructe înainte cu o textură suplă satinăși taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notelede migdale la grătar și pâine prăjită sunt frumoaseintegrate în matricea aromelor.