Quesadillas de fasole și porumb prăjit
Quesadillas de fasole și porumb este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 501 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați porumb cu miez întreg, brânză monterey jack, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Quesadillas de fasole prăjită, Quesadillas de porumb și fasole neagră, și Quesadillas de fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mediu și amestecați bine.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de amestec de fasole peste fiecare dintre cele 4 tortilla și acoperiți fiecare cu 3 linguri de brânză și tortilele rămase.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați 1 quesadilla și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scoateți quesadilla din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu quesadillas rămase.
Tăiați fiecare quesadilla în 4 pene.
Se servește cald cu smântână.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru și ardei jalapeo, dacă doriți.