Quesadillas de fasole neagră și porumb

Quesadillas de fasole neagră și porumb
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Quesadillas de fasole neagră și porumb ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 80 de calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână porumb cu miez întreg, roșii, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, care nu este atât de super. Încercați Quesadillas de porumb și fasole neagră, Quesadillas de porumb și fasole neagră, și Quesadillas de porumb și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; aruncați ușor. Periați ușor tortilele cu apă. Împărțiți amestecul de fasole uniform între tortilla, aranjând chiar în afara centrului fiecăruia. Îndoiți tortilla în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute sau până când brânza se topește și tortilele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați fiecare quesadilla în 3 pene. Completați fiecare pană cu 1 lingură de roșie, 1 lingură de salsa, 1 linguriță de smântână și 1 linguriță de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
TomateTomate
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista