Quesadillas De Curcan Afumat

Quesadillas De Curcan Afumat
Quesadillas curcan afumat ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 765 calorii. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de scump. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pudră de usturoi, unt, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quesadillas de curcan afumat și Mango, Quesadillas De Anghinare Gouda Și Curcan Afumate, și Mini Quesadillas De Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, mash avocado. Se amestecă crema de brânză, chimenul, usturoiul praf, sarea și piperul. Se amestecă roșiile și ardeii iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
TomateTomate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați 3/4 cană de brânză Monterey Jack pe 4 tortilla. Completați fiecare cu felie de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Toată TurciaToată Turcia
3
Întindeți amestecul de avocado peste curcan. Se acoperă cu feliile de curcan rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Toată TurciaToată Turcia
4
Se presară cu 3/4 cană de brânză Cheddar. Se acoperă cu tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
5
În tigaie de 12 inci, topiți 1/2 lingură de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 quesadilla; gatiti 2 pana la 4 minute, intorcand o data, pana se rumenesc. Repetați cu untul rămas și quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Garnisiți cu brânzeturile Monterey Jack și Cheddar rămase. Completați fiecare cu felie de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Brânză CheddarBrânză Cheddar
MăslineMăsline

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista