Quesadillas de ciuperci și brânză de capră

Quesadillas de ciuperci și brânză de capră
Quesadillas de ciuperci și brânză de capră este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, brânză frișcă, tortilla de făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare sunt Quesadillas Cu Brânză De Kale, Ciuperci Și Capră, Quesadillas de ciuperci și brânză de capră cu roșii uscate la soare, și Sparanghel prăjit și quesadillas de ciuperci cu brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, ciupercile, usturoiul, sarea si piperul negru cu ulei de masline si otet balsamic pana cand ceapa este translucida si ciupercile se rumenesc usor, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Piper NegruPiper Negru
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Amestecați brânza de capră și crema de brânză împreună într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Încălziți o tortilla pe tigaia fierbinte timp de 1 minut; răsturnați și repetați pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întindeți 1/4 amestec de brânză de capră pe tortilla încălzită; lingură 1/4 amestec de ciuperci pe o jumătate de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
CiuperciCiuperci
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
5
Presărați 1/4 brânză mozzarella peste amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
CiuperciCiuperci
6
Gatiti quesadilla pana cand branza mozzarella incepe sa se topeasca, aproximativ 5 minute; pliați tortilla peste brânza topită și apăsați pentru a sigila. Repetați cu tortilele și umpluturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
BrânzăBrânză

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista