Quesadillas de ciuperci și brânză de capră
Quesadillas de ciuperci și brânză de capră este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, brânză frișcă, tortilla de făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare sunt Quesadillas Cu Brânză De Kale, Ciuperci Și Capră, Quesadillas de ciuperci și brânză de capră cu roșii uscate la soare, și Sparanghel prăjit și quesadillas de ciuperci cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, ciupercile, usturoiul, sarea si piperul negru cu ulei de masline si otet balsamic pana cand ceapa este translucida si ciupercile se rumenesc usor, 3-5 minute.
Amestecați brânza de capră și crema de brânză împreună într-un bol mic.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Încălziți o tortilla pe tigaia fierbinte timp de 1 minut; răsturnați și repetați pe cealaltă parte.
Întindeți 1/4 amestec de brânză de capră pe tortilla încălzită; lingură 1/4 amestec de ciuperci pe o jumătate de tortilla.
Presărați 1/4 brânză mozzarella peste amestecul de ciuperci.
Gatiti quesadilla pana cand branza mozzarella incepe sa se topeasca, aproximativ 5 minute; pliați tortilla peste brânza topită și apăsați pentru a sigila. Repetați cu tortilele și umpluturile rămase.