Quesadillas cu flori de dovleac ale lui Mirna

Quesadillas cu flori de dovleac ale lui Mirna
Quesadillas de flori de dovleac al lui Mirna este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 1 porții cu 323 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână tortilla de făină, brânză monterey jack, flori de dovlecei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Quesadillas Cu Flori De Dovleac, Quesadillas Cu Flori De Dovleac, și Quesadillas Cu Flori De Dovleac Parfumate De Portocale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista