Quesadillas Crocante Cu Față Deschisă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Quesadillas crocante cu fața deschisă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 93 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 16. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, coajă de tei, cheddar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Quesadillas Crocante Cu Față Deschisă, Deschis Cu Care Se Confruntă Enchilada Quesadillas Veggie, și Deschis cu care se confruntă PLT pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1 lingură de coriandru proaspăt tocat sau frunze de pătrunjel (sau 1 linguriță de pătrunjel uscat)
Periați tortilele pe ambele părți cu ulei vegetal și sare ușor.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și gătiți tortilele, câte 1 pe rând, până când sunt ușor aurii pe ambele părți. Între timp, într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, coaja de tei și sucul, chimenul și sarea și piperul, după gust, până se omogenizează.
Se toarnă într-o sticlă de plastic sau o pungă de plastic resigilabilă robustă și se taie vârful mic în colț.
Aranjați tortilele rumenite pe o foaie de copt și presărați uniform cu brânză. (Poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi dacă ambele tortilla nu se potrivesc pe 1 tavă.) Se fierbe până când bulele de brânză și începe să se rumenească, aproximativ 1 până la 2 minute (aveți grijă să nu ardeți). Feliați fiecare quesadilla în 8 pene și stropiți smântâna decorativ deasupra.
Se presară cu cilantro și se servește.