Quesadillas canadiene cu slănină și brânză cu salată de rucola
Rețeta Quesadillas canadian de slănină și brânză cu salată de rucola ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 345 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână rucola, slănină Canadiană, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Souffl De Brânză Cu Salată De Rucola Cu Bacon, Salată de rucola cu brânză de capră, slănină și pansament Balsamic-smochin, și Canadian Bacon ' N ' Brânză Brioșă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți 2 foi mari de copt cu spray de gătit.
Așezați 2 tortilla pe fiecare foaie de copt. Împărțiți 4 felii de slănină canadiană și brânză printre tortilla.
Presărați fiecare tortilla cu 3 linguri de ardei gras. Se acoperă cu tortilele rămase.
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când brânza se topește. Aruncați 4 căni de rucola cu 1 lingură de vinaigretă.
Tăiați quesadillas în 4 pene și presărați cu ardeiul gras rămas.
Serviți quesadillas cu salată de rucola.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.