Quesadilla pesto de creveți și coriandru

Quesadilla pesto de creveți și coriandru
Quesadillan pesto de creveți și coriandru este o rețetă fără gluten și pescatarian, cu 2 porții. O porție conține 779 de calorii , 18 g de proteine și 68 g de grăsimi . Pentru 2,66 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv mexican. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți monterey jack, suc de lime, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 50% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Paste cu creveți cu pesto de coriandru , Creveți Po Boy cu pesto de coriandru Mayo și Paste cu creveți pesto de migdale și coriandru .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Asezonați creveții cu sare și piper, după gust. Într-o tigaie mică, la foc mediu, încălziți 2 linguri de ulei de măsline și căliți creveții timp de 1 1/2 minute pe fiecare parte. Rezervați pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Puneți 2 tortilla pe o tavă de copt neunsă, presărați jumătate din brânzeturi și 1 1/2 linguri de pesto pe fiecare și asezonați, după gust, cu sare și piper. Stivuiți cele 2 straturi și acoperiți cu tortilla rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Ungeți cu 1 lingură ulei și stropiți uniform cu pudră de chile ancho. Poate fi pregătit cu 1 zi înainte și păstrat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Coaceți timp de 8 până la 12 minute sau până când tortillale sunt ușor crocante și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
6
Tăiați în sferturi și serviți fierbinți, ornat cu creveți, mai mult pesto și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Într-un robot de bucătărie, combinați coriandru, usturoi, semințele de dovleac, sucul de lămâie, sare și piper. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până când sosul este emulsionat. Poate fi preparat cu până la 2 zile înainte, acoperit și refrigerat. Aduceți la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Riesling, Trandafir Spumant

Quesadilla funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Vin spumant și Riesling. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul Pinot Noir Barefoot Cellars cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Pinot Noir este fructat și elegant, cu arome încântătoare de fructe roșii și lavandă care excită înainte de prima înghițitură! Notele subtile de stejar ridică aromele de cireșe și zmeură Bing. Bucurați-vă de finisajul persistent și mătăsos.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista