Quesadilla de pui picant, vinete și ceapă caramelizată, servită cu gust de roșii mixte

Quesadilla de pui picant, vinete și ceapă caramelizată, servită cu gust de roșii mixte
Pui picant, vinete, și Quesadilla ceapa caramelizate, servit cu gust de roșii mixte ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 8 porții cu 842 calorii, 27G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praful ancho chile, sare și piper, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Quesadilla De Ceapă Caramelizată De Pui, Quesadilla de pui BBQ cu gust de roșii afumate și sos de zară, și Gust Picant De Roșii-Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați ingredientele pentru marinată și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați puiul într-un bol mediu, turnați marinata peste el, acoperiți și refrigerați timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se caramelizează, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați oțetul balsamic și cilantro și gătiți timp de 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
6
Preîncălziți tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
7
Ungeți vinetele cu ulei pe ambele părți și condimentați cu sare și piper după gust. Grătar timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Îndepărtați și tăiați grosolan.
9
Preîncălziți tigaia la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
10
Scoateți puiul din marinată și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Lăsați să se odihnească 5 minute și feliați subțire pe părtinire. Pune deoparte.
12
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
13
Așezați 6 tortilla pe o foaie mare de copt unsă. Împărțiți brânza, puiul, ceapa și vinetele printre cele 6 tortilla și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
14
Stivați tortilele pentru a face trei tortilla cu 2 straturi și acoperiți cu restul de 3 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
15
Ungeți blaturile cu ulei de măsline și presărați cu pulbere ancho chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
16
Coaceți timp de 8 până la 12 minute sau până când tortilele sunt ușor crocante și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
17
Tăiați în sferturi și garnisiți cu
18
Salsa De Roșii Mixte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
19
Combinați toate ingredientele într-un bol mediu și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Ingrediente

8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăAncho chile pulbereAncho chile pulbere2(iarnă)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)8roșii cherry, sferturiroșii cherry, sferturi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cilantro tocat fincilantro tocat fin3(iarnă)coriandru tocatcoriandru tocat3(iarnă)cilantro tocat fincilantro tocat fin98-inchTortilla de făină (8 inci) Tortilla de făină (8 inci)2cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin3cuișoareusturoi, tocat grosierusturoi, tocat grosier1ardei iute, tocat finardei iute, tocat fin2ardei iute, tocați grosierardei iute, tocați grosier1Vinete japoneze, feliate longitudinal în felii groase de 1/4 inciVinete japoneze, feliate longitudinal în felii groase de 1/4 inci596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirirasted monterey jackrasted monterey jack596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)2(iarnă)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măslineUlei de măsline8roșii de pere roșii, înjumătățiteroșii de pere roșii, înjumătățite8roșii de pere galbene, înjumătățiteroșii de pere galbene, înjumătățite2mariceapă roșie, feliată finceapă roșie, feliată fin8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piper proaspăt măcinatSare și piper proaspăt măcinat454Nuci de orice fel (tocate)piept de pui dezosat, fără pielepiept de pui dezosat, fără piele1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricheddar alb rascheddar alb ras8roșii cherry galbene, sferturiroșii cherry galbene, sferturi

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Vinăria Folk Machine și vinificatorul Kenny Likitprakong.
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Vinăria Folk Machine și vinificatorul Kenny Likitprakong.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista