Homar Quesadilla cu salsa de fructe tropicale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1137 calorii, 35g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Pentru $ 7.93 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți cremă, brânză Monterey jack, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Fructe Tropicale, Salsa De Fructe Tropicale, și Salsa De Fructe Tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați 1 1/2 căni ardei roșii, ardeii verzi, ceapa, chimenul și ardeiul cayenne. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, dar inca ferme, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ardei Gras
Ardei Roșu
Legume
Chimen
Ceapă
3
Se scoate de pe foc și se răcește.
4
Într-un castron mediu, amestecați carnea de homar, brânza, jalapenos, sarea și amestecul de piper răcit. Împărțiți amestecul în 6 porții. Sandwich fiecare porție între 2 tortilla, răspândind uniform amestecul de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Ardei Iute
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Brânză
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți un grătar sau o tigaie mare la foc mediu și filmați fundul cu o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați cât mai multe quesadillas care se vor potrivi fără a atinge și gătiți fiecare parte până când tortilele se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 5 minute. Repetați cu untul rămas și quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Unt
Brânză
7
Tăiați quesadillas în pene.
8
Așezați quesadillas pe farfurii și garnisiți cu ardeiul roșu rămas, ceapa verde, smântâna și un blat de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ardei Roșu
Smântână
Ananas
9
Serviți imediat cu Salsa de fructe tropicale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Tropicale
Dientes De Ajo
10
1 cană de mango tăiat cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
11
1 cană de papaya tăiată cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas Obișnuit
12
1 cană de ananas tăiat cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
13
3 linguri frunze de coriandru tocate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
14
1/4 cană ceapă roșie tăiată cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Roșie
15
1/4 cană ardei roșu tăiat cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
16
1/4 cană miere
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
17
2 linguri suc de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
18
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele și amestecați bine. La frigider timp de 45 de minute până la 1 oră înainte de servire.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.