Quesadilla de homar cu Salsa de fructe tropicale

Quesadilla de homar cu Salsa de fructe tropicale
Homar Quesadilla cu salsa de fructe tropicale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1137 calorii, 35g de proteine, și 47G de grăsime per portie. Pentru $ 7.93 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți cremă, brânză Monterey jack, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salsa De Fructe Tropicale, Salsa De Fructe Tropicale, și Salsa De Fructe Tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1 1/2 căni ardei roșii, ardeii verzi, ceapa, chimenul și ardeiul cayenne. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, dar inca ferme, aproximativ 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
ChimenChimen
CeapăCeapă
3
Se scoate de pe foc și se răcește.
4
Într-un castron mediu, amestecați carnea de homar, brânza, jalapenos, sarea și amestecul de piper răcit. Împărțiți amestecul în 6 porții. Sandwich fiecare porție între 2 tortilla, răspândind uniform amestecul de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Ardei IuteArdei Iute
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
BrânzăBrânză
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți un grătar sau o tigaie mare la foc mediu și filmați fundul cu o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Așezați cât mai multe quesadillas care se vor potrivi fără a atinge și gătiți fiecare parte până când tortilele se rumenesc și brânza s-a topit, aproximativ 5 minute. Repetați cu untul rămas și quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
UntUnt
BrânzăBrânză
7
Tăiați quesadillas în pene.
8
Așezați quesadillas pe farfurii și garnisiți cu ardeiul roșu rămas, ceapa verde, smântâna și un blat de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei RoșuArdei Roșu
SmântânăSmântână
AnanasAnanas
9
Serviți imediat cu Salsa de fructe tropicale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe TropicaleFructe Tropicale
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
1 cană de mango tăiat cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
11
1 cană de papaya tăiată cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
12
1 cană de ananas tăiat cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
13
3 linguri frunze de coriandru tocate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
14
1/4 cană ceapă roșie tăiată cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
15
1/4 cană ardei roșu tăiat cubulețe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
16
1/4 cană miere
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
17
2 linguri suc de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
18
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele și amestecați bine. La frigider timp de 45 de minute până la 1 oră înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Simonnet-Febvre Chablis Les Preuses Grand Cru
Pe nas există arome florale, fumoase și minerale. Odată îmbătrânit, există și o aromă de crem, precum și note de condimente, polen și miere. Finețea, delicatețea și mineralitatea caracterizează acest vin. Inițial este blând în gură, dar mai târziu devine mai puternic și apoi menține această forță.Beți cu pește și păsări de curte în sos alb, crustacee și foie gras.
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții6
Scor De Sănătate50
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista