Quesadilla de Crab și Avocado

Quesadilla de Crab și Avocado
Quesadillan de Crab și Avocado este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 681 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână scallions, tortilla de porumb, avocado hass și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Quesadilla Cu Avocado Și Ouă, Quesadilla De Pui Cu Avocado, și Quesadilla cu ou întreg, slănină și Avocado.

Instrucțiuni

1
Într-un castron de servire, combinați 2/3 de avocado, 2/3 de roșii cherry, 1/2 de serrano, coriandru, șalotă și suc de lămâie. Aruncați pentru a combina și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinați avocado rămas, roșii, serrano, brânză, carne de crab și scallions într-un castron mediu și aruncați pentru a amesteca. Împărțiți amestecul uniform între tortilla, acoperind jumătate din fiecare tortilla și lăsând un spațiu de 1/2 inch în jurul marginii. Îndoiți tortilla pentru a închide quesadillas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încălziți 1 ulei în tigaie din oțel inoxidabil de 10 inci la foc mediu până la sclipire. Adăugați cu grijă două tortilla pliate în tigaie și gătiți, agitând ușor tigaia până când prima parte este maro aurie și umflată, 1 până la 2 minute. Îndepărtați cu grijă tortilele cu o spatulă flexibilă cu fante, presărați sare și gătiți pe a doua parte până se rumenesc și se umflă, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și lăsați să se odihnească în timp ce repetați cu uleiul rămas și quesadillas. Lăsați quesadillas fierte să se odihnească la 1 minut după gătit pentru ca brânza să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Tăiați în pene și serviți cu salsa de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista