Quesadilla de Ciuperci sotate și brânză Fontina cu ulei de trufe albe

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da ciuperci sote și Quesadilla brânză Fontina cu ulei de trufe albe un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 466 calorii, 20g de proteine, și 31g de grăsime per portie. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci cremini, ciuperci portobello, ulei de trufe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pizza cu ciuperci cu brânză Havarti, ierburi proaspete și ulei de trufe albe, Brânză la grătar Fontina cu rucola și ulei de trufe, și Supă de orz de ciuperci cu ulei de trufe albe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia pentru grătar.
Ungeți ciupercile cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Grătați ciupercile până se rumenesc și fierte, scoateți-le din grătar și tocați grosolan. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați 8 tortilla pe o foaie de copt ung.
Întindeți o parte din piureul de usturoi prăjit pe fiecare. Împărțiți brânza printre tortilla, apoi ciupercile și cimbrul și condimentați după gust cu sare și piper. Stivă pentru a face 4 (2 straturi) tortilla și acoperiți cu tortilla rămasă, periați blaturile cu ulei de măsline.
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă și coaceți sau până când tortilele se rumenesc ușor și brânza s-a topit, aproximativ 5 până la 7 minute.
Îndepărtați și stropiți cu ulei de trufe albe.