Quesadilla crocantă cu fața deschisă
Uită să ieși în oraș sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mexicană. Încearcă să prepari acasă quesadillas crocante deschise. Pentru 54 de cenți per porție , primești un aperitiv pentru 16 persoane. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 94 de calorii , 3 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. 133 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Mergi la magazin și cumpără ulei vegetal, cheddar, chimen măcinat și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Sandvișul cald deschis cu ciuperci și brie , sandvișul deschis cu ou, bacon, sparanghel și pesto și ravioli deschise cu dovleac plăcintar și amaretti sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
lingură de frunze proaspete de coriandru sau pătrunjel tocate (sau 1 linguriță de pătrunjel uscat)
Ungeți tortilla pe ambele părți cu ulei vegetal și presărați-o ușor cu sare.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și gătiți tortilla, una câte una, până devin ușor aurii pe ambele părți. Între timp, într-un bol mic, amestecați smântâna, coaja și sucul de lime, chimenul, sarea și piperul, după gust, până obțineți o compoziție fină.
Turnați într-o sticlă de plastic cu fermoar sau într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați un vârf mic în colț.
Aranjați tortilla rumenite pe o tavă de copt și presărați uniform cu brânză. (Poate fi necesar să faceți acest lucru în tranșe dacă ambele tortilla nu încap pe aceeași tavă.) Frigeți până când brânza face bule și începe să se rumenească, aproximativ 1-2 minute (aveți grijă să nu o ardeți). Tăiați fiecare quesadilla în 8 felii și stropiți decorativ cu smântână deasupra.
Presărați cu coriandru și serviți.