Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta)
Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 749 calorii, 49G de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.98 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prepelițe, pancetta, fasole borlotti și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este mare. Încercați Quaglie con Pancetta (prepeliță cu Pancetta), Cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță, și Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Verificați prepelițele pentru oase sau pene și puneți-le în vasul de amestecare.
Adăugați pancetta, oțet, ulei de măsline, miere și piper negru și aruncați pentru a acoperi. Puneți deoparte și preîncălziți grătarul. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 4 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 până la 5 minute.
Tăiați coppa în julienne și adăugați în tigaie cu ceapa.
Adăugați frunzele de salvie și fasolea și reduceți focul la mediu și gătiți fasolea până la moale și parfumată, aproximativ 7 până la 8 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald pe partea aragazului.
Aduceți 2 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Pregătiți o baie de apă cu gheață lângă aragaz. Aruncați arpagicul în apa clocotită și gătiți 20 până la 30 de secunde până la verde intens. Pescuiți-le rapid cu un păianjen și reîmprospătați-vă în baia de gheață.
Scoateți și scurgeți bine între 2 prosoape.
Așezați arpagicul într-un blender cu uleiul rămas și amestecați până se omogenizează, 30 până la 45 de secunde.
Scoateți și puneți deoparte.
Scurgeți pancetta din marinată și puneți-o într-o tigaie rece antiaderentă.
Puneți tigaia la foc mediu și gătiți până când sunt crocante și se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute
Scurgeți prepelițele din marinada lor și așezați pielea cu fața în jos pe cea mai fierbinte parte a grătarului. Gatiti pana la mediu rar in interior, aproximativ 4 minute pe prima parte si 2 minute pe spate. Între timp aranjați fasolea pe 4 farfurii separate.
Scoateți prepelița de pe grătar și așezați-o pe grămezile de fasole. Aranjați bucățile de pancetta în jurul boabelor de pe farfurie.
Stropiți cu uleiul de arpagic și serviți.