Pătrate De Tort Umplute Cu Cireșe

Pătrate De Tort Umplute Cu Cireșe
Cherry umplut pătrate tort este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 24 de porții cu 192 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită drojdie activă, gălbenușuri de ou, unt și jumătate și jumătate smântână. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe, Pătrate De Tort Cu Cireșe De Ciocolată, și Fructe Umplute Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Scurgeți cireșele; rezervați 1 cană de suc. Pune deoparte. Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă sucul de cireșe. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand clocoteste. Gatiti si amestecati inca 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se amestecă untul, extractul, colorantul alimentar și cireșele. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Se dizolvă drojdia în lapte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Tăiați untul în făină, zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați amestecul de drojdie și gălbenușurile de ou; se amestecă bine. Dacă este necesar, adăugați făină suplimentară pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 10 ori. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
7
Rulați jumătate din aluat într-un 17-in. x 11 inch. dreptunghi. Transferați cu grijă într-un 17-1/2-in uns. x 11-1 / 2-în. x 1 în. tigaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Întindeți umplutura de cireșe răcită peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Intindeti doua portie de aluat la 17-in. x 11 inch. dreptunghi. Așezați cu grijă peste umplutura de cireșe. Apăsați marginile împreună pentru a sigila. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Coaceți la 350 de grade aproximativ 25 de minute sau până se rumenesc. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Combinați ingredientele de topping, cu excepția nucilor și întindeți-le pe suprafața netăiată. Se acoperă cu nuci și se taie în pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista