Pătrate De Tort Umplute Cu Cireșe
Cherry umplut pătrate tort este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 24 de porții cu 192 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită drojdie activă, gălbenușuri de ou, unt și jumătate și jumătate smântână. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, care nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe, Pătrate De Tort Cu Cireșe De Ciocolată, și Fructe Umplute Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten.
Instrucțiuni
Scurgeți cireșele; rezervați 1 cană de suc. Pune deoparte. Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă sucul de cireșe. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana cand clocoteste. Gatiti si amestecati inca 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă untul, extractul, colorantul alimentar și cireșele. Se lasă deoparte să se răcească.
Se dizolvă drojdia în lapte cald.
Tăiați untul în făină, zahăr și sare.
Adăugați amestecul de drojdie și gălbenușurile de ou; se amestecă bine. Dacă este necesar, adăugați făină suplimentară pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 10 ori. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați jumătate din aluat într-un 17-in. x 11 inch. dreptunghi. Transferați cu grijă într-un 17-1/2-in uns. x 11-1 / 2-în. x 1 în. tigaie de copt.
Întindeți umplutura de cireșe răcită peste aluat.
Intindeti doua portie de aluat la 17-in. x 11 inch. dreptunghi. Așezați cu grijă peste umplutura de cireșe. Apăsați marginile împreună pentru a sigila. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Coaceți la 350 de grade aproximativ 25 de minute sau până se rumenesc. Mișto.
Combinați ingredientele de topping, cu excepția nucilor și întindeți-le pe suprafața netăiată. Se acoperă cu nuci și se taie în pătrate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.